Konspirationsteori

When you really want something, the universe always conspires in your favor.

Jeg har store forhåbninger til den teori. Men måske står tvivlen, frygten og fornuften nogen gange i vejen for at håbe inderligt på det man ønsker sig.

“Det er umuligt”, sagde Tvivlen
“Det er farligt”, sagde Frygten
“Det er unødvendigt”, sagde Fornuften
“Gør det alligevel”, hviskede Hjertet

Jeg tror jeg vil samle fokus på mit hjertes ønskeseddel og tune ind på den hvisken.

8 thoughts on “Konspirationsteori

 1. Mit hjerte hvisker om mange store solbriller ellers bliver det ikke forår. Derfor tror jeg vi gjorde vigtige investeringer på vores solbriller-togt idag…

 2. Jeg har oplevet det. Selvom jeg var skeptisk, for mit udgangspunkt var, at når man virkelig ønskede sig noget, så fik man det ikke.

  Men sådan endte det ikke. Jeg fik, men blev skuffet. Den havde jeg ikke lige set komme.

 3. @ Marianne Ja man skal passe på med – eller være omhyggelig med – hvad man ønsker sig, for man ‘risikerer’ at det går i opfyldelse. Og at det ikke var som man troede.
  På den anden side, så tror jeg der er mange ting man er nødt til at prøve af. ‘Uforsøgt gælder ikke’ siger min far altid.
  Jeg forsøger at leve efter den her regel: Hellere skuffet over at drømmen brister end at være skuffet over at man opgav at forfølge den.
  … Og det går jo nok så længe man holder sig til at ønske sig store solbriller ;-) … Men vores ambitionsniveau er jo langt højere end solbriller, gule sko og ture til NY, så vi må jo turde at risikere skuffelsen. Held og lykke med ønskesedlen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *