Må jeg bede om husets vin

Direkte fra Otto Duborg præsenteres:

rotwein.jpg

Royal Marlene rødvin. Hele tre ting på en gang, det kan umuligt gå galt.
Jeg er især begejstret for det kongelige anstrøg. Jeg har jo altid syntes, at Dronning Marlene ville klinge helt ok, ihvertfald på linie med Sonja eller Silvia, men det lykkedes mig desværre ikke at komme i nærheden af HKH Frede. Og nu har han jo Mary, og hun er lidt svær at konkurrere med, så sandsynligheden for at han tager mig til sin anden hånd er – må jeg erkende – ret lille (desuden vil jeg jo heller ikke skilles) Men denne papvin kan da være et slags plaster på det royale sår.

One thought on “Må jeg bede om husets vin

  1. Jeg har i årevis købt denne vin til daglig brug, og til et glas i ny og næ. Var så i weekenden i et par butikker i Tyskland, men fandt den ikke, så jeg efterlyser hvor jeg nu kan købe denne rødvin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *