Mantra

Glæd dig over det du når Glæd dig over det du når Glæd dig over det du når Glæd dig over det du når Glæd dig over det du når Glæd dig over det du når Glæd dig over det du når Glæd dig over det du når Glæd dig over det du når Glæd dig over det du når Glæd dig over det du når Glæd dig over det du når Glæd dig over det du når Glæd dig over det du når

Det er sværere at trænge igennem med beroligende budskaber, når stress trænger sig på. Derfor prøver jeg med om gentagelse kan lulle mig til ro og genskabe overblik og overskud. Min stresshåntering er nemlig ikke optimal, jo mere der er at nå, jo mere forvirret bliver jeg og jo mindre når jeg. Jeg hvirvler rundt i en tornado af presserende gøremål og laver mere kaos end orden.

2 thoughts on “Mantra

  1. Lyder ikke optimalt, Marlene!
    Den bedste løsning er at trække stikket ud, bare en gang imellem, og gøre noget rigtig godt/hyggeligt/nærende/inspirerende/løssluppent (skal ikke misforståes :-)) for sig selv!! Men ih! hvor er det nemt at skrive – og noget nær umuligt at gøre.
    Men det hjælper – har selv prøvet det i små glimt.
    Det værste er, at det kræver overskud .’.’.’.’.’

  2. Det hjalp at skrive om det. Og det lykkes mig faktisk ind imellem at køle af ved at huske på, at selvom jeg ikke når alt, så når jeg noget.
    Men bortset fra det skal vi jo snart ud og besøge Jer, så ryger stikket ud :-) vi glæder os.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *