Musvågen fra Svinø – en enlig svale eller fem høns?

Så skete det uundgåelige: fugleinfluenzaen nåede den lokale andedam. Bragt hertil af en rovfugl. Drama!
Og ovenikøbet med mangelfuld skiltning.

Og hvad skal vi så stille op med den nye trussel. Mette fra Århus har taget konsekvensen og udtaler i TV-Avisen: ‘Jeg cykler uden om de steder, hvor der mange ænder’

Måske er jeg dumdristig, når jeg trækker ligeyldigt på skuldrene og ironiserer over udviklingen. Jeg kan ikke finde ud af, om der er grund til at cykle omveje, og desuden kan man vel aldrig vide præcist hvor de mange ænder holder til?! og hvad hvis man møder en enlig svale, der er inficeret? Der kunne blive tale om seriøs slingrekurs.

Dødsangst kan antage mange former. Personligt er jeg mere bekymret for det med den globale opvarmning, og at det regner markant mere nu end før. Men det er ligesom ude af mine hænder. Man må vælge sine kampe/bekymringer, og jeg kan ærlig talt ikke rumme flere dommedagsprofetier.

Der var dog også gode nyheder idag, der kunne bringe lidt ligevægt på bekymringsbalancen:
Joakim er forelsket i en fransk kvinde ved navn Marie. Måske er han blevet inspireret af storebror: slank brunette med pletfri ydre og jomfrueligt navn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *