Navneforandring

Lettere forsinket reaktion men alligevel:
Isabella … – det er nærmest kedeligt og måske lidt utrendy, men okay også meget international. Så synes jeg der er mere bid i resten af navnene: Henrietta, Ingrid, Margrethe.

Det med navnevalg er en stor beslutning, men faktisk kan man jo vælge om, hvis man ikke er tilfreds. (Det er nok ikke så smart hvis man er kongelig, man må gå ud fra, at de tænker sig om et par omgange mere end os andre, før de beslutter sig.)
Hørte forleden om et par, der havde meget svært ved at beslutte sig for, hvad deres pode skulle hedde. Men til sidst blev de enige, og han fik barnedåb og et godt dansk navn. Men så tog de til Italien på ferie, og nu har de ansøgt om at få hans navn ændret til: Alfredo. Og han hedder Sørensen til efternavn, men det har de ikke lavet om på. Her kan man tale om et mismatch.
Nu håber jeg ikke, at turen næste år går til Frankrig: Jean-Luc Sørensen, (han er ikke et år endnu så kært barn kan nå at få mange navne) og jeg håber heller ikke, han fik alt for mange fine sølvting i dåbsgave, hvor det gode danske navn er graveret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *