Note-to-self

Jeg har lært:

 • At det er svært at tage sig af andre, når man har mer end rigeligt at gøre med at tage sig af sig selv
 • At det er svært at tage sig sammen, hvis man ikke har noget at tage sig sammen af
 • At fylde sprinklervæske på bilen

4 thoughts on “Note-to-self

 1. Stor forståelse for punkt 1 og 3. Forstår ikke helt punkt 2. Forstår godt at det er svært at tage sig sammen, men af? Mener du for? Er det grunden der mangler, motivationen, eller evnen..
  Tænker over det med at tage sig sammen. Når jeg har gjort det, har jeg som regel haft brug for det modsatte. At slippe lidt mere. Men så er vi tilbage ved punkt 1 og 3, hvem tager sig så af os og vores – og hven fylder sprinklervæske på..

 2. Tja altså i punkt 2 mener jeg noget i retning af at nogle gange er der nogen ting som man skal gøre: pligter som at tage sig af sine børn og arbejde, selvom man er i underskud. At finde overskud midt i underskud. Og så er det svært og meget anstrengende. Fx. hvis alt ens energi er opbrugt kl. 17.30 og man stadig skal lave mad, have ungerne i bad, smøre madpakker og forberede til næste dags arbejde…. Det er jo i familie med punkt 1.
  Og så tænker jeg i øvrigt på en dag hvor jeg bare var træt og ked af alting og sad på lokummet og tudede 10 min inden jeg skulle undervise (tudede dog ikke over undervisningen i sig selv, men af livets uoverskuelighed) – jeg tog mig sammen, men det var også på det yderste strå og jeg gik ind og gennemførte dagen. Den dags løn var hårdt tjente penge. Der var ikke meget på energi-kontoen at bruge til at tage sig sammen af.

 3. Ja så forstår jeg. Og det er hårdt. Kommenterer uddybende senere.
  Prøver at finde de vises sten i mellemtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *