8 thoughts on “Prinsessefabrikken

 1. Kræver vist langt mørkt hår, brune øjne og blå kjole… som minimum. Og søde Marlene du er da allerede en prinsesse, en meget smuk, sød, klog og pyntesyg en af slagsen :-)

 2. Nå, men en blå kjole kan da skaffes og så mangler jeg bare de brune øjne, men det fixer de vel på fabrikken… som minimum siger du? what else do I need? En ært at sove på? Det er svært med sådan et career-move, når vejen til at blive en rigtig dronning går via prinsesse-titlen ;-) Fnis

 3. Jamen du skal vel også have en prins, hvor finder man lige sådan en… Der er selvfølgelig Prins Harry, men han er måske lige lovlig ung i det og med ham bliver du ikke Dronning… mhhh, tænke, tænke… skriver igen hvis jeg kommer på mere der skal til og gøres ;-)

 4. Nå ja en prins, der var liiige en lille detalje der… eller måske en konge! Er der ikke nogen hvor man kan vippe dronningen af pinden…. Eller mit eget dronninge-rige… Lige her i residensen i Rosensgade…

 5. I går fik jeg en meget fin og blå sommerhat, af min datter. Den har to smukke blå bånd, med hvide prikker. Og da jeg gik gennem byen senere samme dag, var det som om min højre hånd blev noget lettere end den venstre – ja, det var faktisk som om den fik lyst til at vinke – eller I ved … hilse på Folket :)
  Jeg har rødt hår, blå øjne og en zilliard fregner, ergo miles away from being a “stereotype” princess.
  Men jeg kender en Duchess of York…så det må vel gå an ;)

  /Winnie

 6. Winnie – det er bare en anden slags prinsessefabrik du kommer fra og tillykke med hatten.
  Duchess of York!!! Hvad drejer det sig om? Jeg vil gerne understrege en gang for alle: alle m royale eller semi-royale forbindelser kom frit frem og lad os videndele!

 7. Du er nu noget fiksere. Fergie er gumpetung. Men hun tager nu stikket hjem for at sætte gang i butikken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *