Søndag

Det kan godt være, at det ikke er alle, der er lige begejstrede for Sommer og ja ja, det kan da også godt være at serien ikke fornyer genren, afspiller klicheer og gør sig skyldig i mange andre fejltrin. Men jeg har følt mig rigtig godt underholdt (smukke billeder, gode skuespillere og genkendelige konflikter), og måske er det nogle gange nok.
Søndag aften har jeg ikke brug for at blive intellektuelt udfordret på et højt kunstnerisk og akademisk plan. Søndag aften er ugens melankolske vendeplads. Den aften må det godt være trygt og nemt at sidde i sofaen, når man samtidig skal fordøje weekenden og mande sig op til at se en ny uge i øjnene.

7 thoughts on “Søndag

 1. Den fik du formuleret en del bedre end jeg :-) Jeg synes, at Sommer faktisk kan noget (udover at få mig til at tude, eller måske netop det?!), som alle de andre ikke har kunnet – og jeg kan heldigvis nu læne mig op af Søren Staal Balslevs anmeldelse i Weekendavisen – og måske dig – i den påstand.

 2. Når noget i fjernsynet rører mig, har jeg altid en spændt fornemmelse i maven i timerne inden, for jeg kan næsten ikke vente at se hvordan det går med personerne. Sådan har det været med Sommer.
  Jeg har ikke læst weekendavisen, men læn du dig bare :-)

 3. Jeps – og man kan faktisk godt blive helt panisk når søn, som ellers var lagt i seng, pludselige skal på toilettet kl 20.01. Især når det er sidste udsendelse i sæsonen… Men så er det vistnok, at man lige må tage sig sammen :-)

 4. Eller husbond taler meget højt i telefonen netop som Jakob og Mille slår op. Det endte med at jeg sad helt henne ved fjernsynet.

  Det er nu lidt hyggeligt at vi sådan har vores eget lille chatroom her i kommentarfelterne. Gad vide om der er nogen andre der læser med…

 5. Ej den var heller ikke heldig!!
  Ja, det er hyggeligt! Kigger man på din ‘Free Counter’, ser det da ud som om, at du har et velfunderet publikum! Den ryger i vejret :-)

 6. Ja, det er sandt nok. Lækkert med en tæller. Men, men, men du ved jo ikke hvor tit jeg trykker på refresh. Det kaldes doping.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *