Stafetløb

Siden først i december har vi skiftes til at være syge her i familien. Depechen passerer fra person til person med maveonde, influenza, mellemørebetændelse og feber som blind passager.
Haves: barnets første sygedag og flade batterier
Ønskes: rekreation og genstart af immunforsvaret

3 thoughts on “Stafetløb

  1. Me too :o/ (minus barnets første sygedag – men pønser på at trille hjem i seng om ikke så længe).

    Held og lykke med genstarten af immunforsvaret – håber det lykkes.

  2. Min tidligere praktiserende læge mente, at influenza etc. er langt mere hyppigt forkommende i dag end bare for 10 og 20 år siden. Stiger åbenbart nogenlunde eksponentielt… Og det synes jeg faktisk godt, at man kan mærke. Folk bliver ikke kun syge en gang pr. årstid mere… Lidt skræmmende! Hun mente at det er grundet dårligere madkvalitet (ja!) og at vi er for bakteriehysteriske (får ikke opbygget immunforsvaret tilstrækkeligt).
    Det var lige svadaen, men jeg håber, at I snart er på toppen igen!!

  3. Ja Lina, jeg ved snart ikke om tak er det rigtige ord, for uhyggen breder sig da godt nok, når man hører sådan noget fra præsten lægen. En bekymring mere at slæbe rundt på…
    Men bortset fra det så tak alligevel til Jer begge. Apropos immunforsvar så har vi faktisk været velsignet med godt helbred i meget lang tid, men vi har vist alle fire fået en ordenlig gok oveni modstandskraften engang først i december og siden har vi taget alt med, vi har mødt på vejen. Det kan være det er de fremmede bakterier her på egnen, som vi lige skal udvikle resistens imod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *