Stivnet

Den personlige computer vil ikke starte, og den systemansvarlige er optaget andetsteds. Det er indtrådt en slags lammelse. Er i dette øjeblik ude i noget med lånte fjer.
At tænke tanken om det der kan være væk til ende – nej.
Uhyggeligt at afhængigheden er blevet så altomfattende.

Åh, please, bare en lillebitte genstart, så der kan foretages en lillebitte backup.

4 thoughts on “Stivnet

 1. Åh, vi kender lidt til de elektroniske genvordigheder her på Djævkeøen! Først røg kameraet lige midt i en fotoserie af en poserende og venlig stemt elg, da turen skulle gå fra Stockholm til København ville bilen ikke starte, mareridtsagtigt, på vejen tabte husbonden telefonen på jorden og vel hjemme igen var køleskabet stået af så der desværre ikke lugtede af violer, ikke at der egentlig var gemt andet end et par løg! Håber at du får computeren op at køre igen, det andet er næsten ikke til at holde ud.
  Knus C

 2. Åh ja, da min hedengangne Dell stillede træskoene, var jeg lammet i månedsvis – fik godt en ny pc rimelig hurtigt, men ALT lå jo på den anden computer, og det er da kun tåber, der tager back-up (*ahem*). IT-manden min gjorde hvad ham kunne af alskens forskellige ting, der dog ikke virkede alligevel, og håbet svandt ligeså stille – indtil den dag en anden Dell kom på besøg, og det lykkedes os (læs: de andre, ikke mig) at flytte min harddisk over i den anden Dell og kopiere alle mine dejlige, nøje gemte filer.

  Så jeg føler med dig, og håber på en speedy recovery!

 3. Føler med dig.

  Kigger lige nu på en NAS hvor alt mit musik og smart lille afspiller kunne være på. Så kan jeg også bruge den som backup. Sådan noget kan nemlig automatiseres, så man ikke behøver at tænke på sådanne tilfælde :-)

  /Michael

 4. Tak for Jeres omsorg. Husbond har bragt my preciuos så meget tilbage til live, at der kan foretages backup. Da jeg sendte en sms til ham om den døde computeren, var hans korte svar: Du skal have en ny.

  @ Camilla – Godt I kom helskindede tilbage til fædrelandet.

  @ Michael – Automatiseret backup, det må være lærestregen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *