Svineheld

Det første halvår af 2012 har for mit vedkommende ikke været præget af held. Snarere tværtimod. Men her midt på sommeren begyndte der at ske ting og sager. Nu vender lykken :-)

Ikke en, men to gange!, var der ekstra pølser med i pakken. 11 istedet for 10. 8 istedet for 6!

Hvad giver I? det må da være  et tegn. Uventet og ualmindeligt heldigt.

Svine-heldet(jf. -heldig, -lykke (2), -træf og Svin 3 og 4.2;talespr.) et uventet, ufortjent, ualmindeligt held.

Ordnet

Hvad har du held med?

8 thoughts on “Svineheld

 1. Jo da, jeg får jo alligevel ekstra for tiden, eller du kan gå hen i (Døgn-) Netto og se om lykken også smiler din vej.
  Velbekomme ;-)

 2. Jeg er så heltig at have en skøn date på fredag, hvor jeg skal drikke champagne, spise svine-go’ mad og og nyde fine vine med en FANTASTISK TØS ;-)

 3. Nej, hvor lyder det dejligt, må jeg komme med? … Nå, nej, det må sgu da være mig der er den fantastiske tøs – TAAAAK søde :-) Glæder mig -> Madhimlen!

 4. Det er karmabalancen, der er vendt! Og nu kommer svineheldet snigende til dig. Og selvfølgelig kommer de første heldige tegn i form af svin :) Man skal lige helt ned at vende, før det går fremad igen. Jeg har selv været der. Spændende hvad fremtiden bringer!
  Knus fra svineavlerens datter

 5. @ Rikke Ja jeg kan godt huske, du mente at karma-balancen returnerer til positiv-siden. Det med svinet ser jeg ikke så meget selvfølgelighed i, men det gør du selvfølgelig :-) Ja spændende det er det altid… Knus selv

  @ Allan Undskyld! … havde jeg nær sagt. Held og lykke… med hele svineriet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *