The book of answers

bookofanswers.jpg

Min gode veninde har en bog. En bog fyldt med svar. Stil et spørgsmål og slå op i bogen og få et svar. Det er simpelthen så smart. Sådan lidt en genvej, hvis man ikke lige gider at lægge tarotkort, glo i krystalkuglen, gå til håndlæseren eller stoler på kaffegrumsens sandheder.

‘Whatever you do the results will be lasting’ var svaret denne gang til mig. Svaret matchede mit spørgsmål rigtig fint. Spørgsmålet får I naturligvis ikke.

Try this at home:

Book of answers

Alternativt kan I også prøve at stille Jeres spørgsmål til mig, så skal jeg forsøge at aktivere mine orakel-evner og svare. Værs’go og spørg?

3 thoughts on “The book of answers

 1. Bliver min have nogensinde pæn igen? Et meget kedeligt spørgsmål, det indrømmer jeg, men ikke desto mindre er det noget der optager mit hoved meget disse dage! Dit link gav mig svaret NO… Det er jeg ikke tilfreds med, så nu spørger jeg dig, kære veninde. PS. Stillede også et andet spørgsmål om dig og noget vigtigt i dit liv ;-) (håber det er ok jeg skriver det her). Svaret på det var til gengæld: In a year it won’t matter. Spændende at se hvad fremtiden bringer og hvad svarene på alle de store og små spørgsmål her i livet bliver :-)

 2. Hahahaaa det er faktisk en ret sjov bog. Fik svaret “Ask you’re father”.
  Ikke ligefrem en kilde til visdom, som jeg har brugt før i mit liv.

  Æv og nummer 2 svar var ikke meget bedre. Finish something else first.

  Kan du ikke lige svare på spørgsmål 1 og 2 :-)

 3. @ Musdyr
  Først: Bliver min have nogensinde pæn igen? Til den vil jeg svare: ‘If your brother assists you’ (det undrer mig at forsynet vil give dig svaret NO på det spørgsmål…)
  Dernæst: ‘In a year it won’t matter’ – det synes jeg lyder rigtig godt, det betyder jo, at jeg er kommet videre herfra hvor jeg er nu, så den vælger jeg at godtage ;-) og så længe du ikke ligefrem afslører hvad du faktisk spurgte om, så er det helt ok. Det vigtige i mit liv er kærligheden.

  @ Michael
  Spørgsmål 1: Hm… Måske findes svaret på dit sprøgsmål i den rolle din far spiller i dit liv, så måske er det ikke et helt ‘far out’ svar – ho ho. Mit svar ville være: Search for the answer within you – and develop into the person you want to be.

  Spørgsmål 2: Travelling will provide you with perspective

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *