Undskyldninger

… er der nok af.

Samler på de forklaringer  mine studerende leverer i anledning af fravær. Foreløbig (og jeg er jo kun et halvt år gammel i gårde) er jeg oppe på to dødsfald i nærmeste familie, tre gange maveonde/food poisoning og tre døde computere. Hvor meget der er opspind, og hvor meget der har hold i virkeligheden forbliver et mysterium, men nogle gange savner jeg lidt mere kreativitet og kulør.april09_1.jpg

Kulør er der ikke på forklaringen på, hvorfor april forsvandt sporløst ud af supertankrne. Travlhed på grænsen til det usunde og hjernen på overarbejde. Det blev en rekordmåned, hvor antallet af vågne timer langt overskred det tilrådelige. Jeg kan knapt huske, hvad jeg har foretaget mig, men et kik i billedarkivet genstartede hukommelsen:

april09_2.jpg

april09_4.jpg

april09_3.jpg

Op til påske havde jeg tralvt med at få billeder klar til en udstilling som jeg var så heldig at blive inviteret med på. Billederne hang rigtig godt, men det gjorde solen også på en skyfri himmel, så kunderne hang hjemme i haverne og udløste ikke mange røde mærker.

april09_8.jpg

Til gengæld var der held med at tiltrække venner, bekendte og familie til at se værkerne. Julius og Sigurd lavede støj til ferniseringen, så alt var som det skulle være.

april09_6.jpg

I det hele taget en påske i godt selskab af venner og familie. Stranden i Dyngby.

april09_7.jpg

I trækvogn med fætter Martin. I april fejrede vi også husbonds fødselsdag i sommerhus med dyreryg og dejligt vejr.

april09_5.jpg

Sidst men ikke mindst var vi til ceremoni, hvor kåde Dexter-køer kom på græs. Fotogen.

Resten af tiden: arbejde

Særmelding: Det største tillykke der findes til Musdyret og Grovdyret med dagens nyfødte drengebarn.

3 thoughts on “Undskyldninger

  1. Her har jeg troligt trykket på linket til supertankr.dk hver dag, og intet skete. Men så pludselig – i mit søvngænger-surfing – SÅ ER DER ENDELIG BID. – En virkelig fan overgiver sig ALDRIG. Glædeligt gensyn.

  2. Tak Marlene, for den lille hilsen du havde sneget ind. Jeg er først nu kommet igennem de mange indlæg siden 9. maj, men bedre sent end aldrig og så er der jo desto mange flere gode ting at læse og fotos at kigge på :-)
    Glæder mig til at se dig snart.
    Knus Musdyret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *