Vincent

Vincents soveværelse i Arles.

Vincent  – er et smukt navn, ikke mindst fordi det er navnet på en af mine største helte. Og jeg gad da godt at have en søn, der hedder Vincent … indtil for et par dage siden, for nu går der vel inflation i navnet.

Og vi glemmer jo helt Josephine… i al den snak om Vincent.

Men helt ærlig: Vincent, Josephine, Isabella, Christian – der mangler en rød tråd og noget fælles fodslaw, og bedre bliver det ikke, når vi tager fætrene med: Henrik, Felix og Nicolai.

Stort tillykke – på trods af navnefejden.

En helt anden sag er, at jeg godt gad at vide hvilket værelse på det fine og fint udsmykkede palæ på Amalienborg som bliver Vincents soveværelse… Er det mon et med et lillebitte Eske Kath maleri, ja man har jo lov at håbe…

3 thoughts on “Vincent

  1. Eller et stort, en himmel af farver. Det er nok ikke som van Goghs værelse, det er nok for spartansk og bondsk, selvom det er hyggeligt.
    Og navne er og bliver et vældigt interessant emne, det bliver nok aldrig helt udtømt ;-)

  2. Kunne ellers være cool hvis de indrettede en nøjagtig replica af Van Gogh’s soveværelse inde på Amalienborg til den nye Vincent.

    Og ja navne bliver vi to vist aldrig trætte af at diskutere, nu har det stået på siden 1996… :-) måske de kongelige skulle overveje at konsultere os næste gang…

  3. Bare de har værelse med udsigt, så skidt pyt med om man hedder Prins Vincent eller den glemte Prinsesse Josephine. Håber du må nyde filmen igen og igen, jeg tror at jeg skal se den igen efter påske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *