Supertankr

Glücklich allein ist die Seele die liebt

Date: 1. august 2011

First day at school!

I dag begyndte et nyt kapitel.
Mine kolleger og jeg er blevet udspaltet (som det så smukt hedder) fra AARHUS TECH til Erhvervsakademi Aarhus (det er vist noget med politik og økonomi), så nu skal vi rejse en anden vej til arbejde, bo et nyt sted, have lønnen udbetalt fra en anden konto og dobble op på studerende og kolleger.

eaaa1.jpg

Retro bumletogtur med Odder Grisen lige fra dør til dør. Altså fra min dør til arbejdets.

eaaa2.jpg

Som skemalægger møder man ind før alle andre. Kantinen var ikke åben – skandale (for jeg havde ikke madpakke med og måtte nasse på Jeannes) – de gjorde tilsyneladende hovedrent – hvilket er betryggende.

eaaa3.jpg

Er det mon min nye chef, der havde skrevet denne foruroligende meddelelse på tavlen… (Jeg tvivler dog, han virkede helt uskyldig og upåvirket, da han kom og bød velkommen)

Date – update

date1.jpg

‘Slaske! – ja det er dig derinde på dating-sitet, jeg taler til. Slaske, jeg er ked af at sige det, men med det alias er du helt 100% sikker på, at jeg IKKE klikker ind på din dating-profil. Heller ikke selvom du har tilføjet mig som din favorit.’  – (havde jeg lyst til at skrive til ham)
Nok er jeg høflig, men der må være grænser, og den går som før nævnt ved navne som Rotten og Sugemallen og … Slaske. 

Til gengæld kan jeg raportere, at min tilstedeværelse i datingland har produceret et overraskende sammentræf. Jeg har længe været ret passiv i dating-livet, men så en dag for ikke længe siden fik jeg brev fra en direktør. Han synes jeg lød sød og ville gerne mødes. Jo jo hvorfor ikke.
Kun et par dage senere skriver endnu en direktør (denne gang for en bank!) til mig. Han vil også mødes.
Og en, to, tre, pga en travl sommerferie-kalender og flere andre tilfældigheder, stod jeg så med to direktør-dates på selv samme dag. Og direktørerne havde samme forbogstav og var næsten lige gamle.

Mere end spadseretur, kaffe og snak kom der ikke ud af den store D-dag, men så er det jo godt, at man også kan tage på veninde-dates (og her når man heldigvis ofte op på meget højere tal end first date) – både med gode gamle og sprit-nye power-veninder.

Både dengang, som nu, drikker vi rød væske:

date2.jpg

Marlene og Rikke ca. 1984

date3.jpg

Marlene og Marianne fredag aften 2011.

date4.jpg

© 2018 Supertankr

Theme by Anders NorenUp ↑