First day at school!

I dag begyndte et nyt kapitel.
Mine kolleger og jeg er blevet udspaltet (som det så smukt hedder) fra AARHUS TECH til Erhvervsakademi Aarhus (det er vist noget med politik og økonomi), så nu skal vi rejse en anden vej til arbejde, bo et nyt sted, have lønnen udbetalt fra en anden konto og dobble op på studerende og kolleger.

eaaa1.jpg

Retro bumletogtur med Odder Grisen lige fra dør til dør. Altså fra min dør til arbejdets.

eaaa2.jpg

Som skemalægger møder man ind før alle andre. Kantinen var ikke åben – skandale (for jeg havde ikke madpakke med og måtte nasse på Jeannes) – de gjorde tilsyneladende hovedrent – hvilket er betryggende.

eaaa3.jpg

Er det mon min nye chef, der havde skrevet denne foruroligende meddelelse på tavlen… (Jeg tvivler dog, han virkede helt uskyldig og upåvirket, da han kom og bød velkommen)

2 thoughts on “First day at school!

  1. Jeanne er gavmild på mange fronter, så hun er alletiders makker.
    Tak. Jeg skal nok hilse og jeg ville også ønske du var med :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *