Date – update

date1.jpg

‘Slaske! – ja det er dig derinde på dating-sitet, jeg taler til. Slaske, jeg er ked af at sige det, men med det alias er du helt 100% sikker på, at jeg IKKE klikker ind på din dating-profil. Heller ikke selvom du har tilføjet mig som din favorit.’  – (havde jeg lyst til at skrive til ham)
Nok er jeg høflig, men der må være grænser, og den går som før nævnt ved navne som Rotten og Sugemallen og … Slaske. 

Til gengæld kan jeg raportere, at min tilstedeværelse i datingland har produceret et overraskende sammentræf. Jeg har længe været ret passiv i dating-livet, men så en dag for ikke længe siden fik jeg brev fra en direktør. Han synes jeg lød sød og ville gerne mødes. Jo jo hvorfor ikke.
Kun et par dage senere skriver endnu en direktør (denne gang for en bank!) til mig. Han vil også mødes.
Og en, to, tre, pga en travl sommerferie-kalender og flere andre tilfældigheder, stod jeg så med to direktør-dates på selv samme dag. Og direktørerne havde samme forbogstav og var næsten lige gamle.

Mere end spadseretur, kaffe og snak kom der ikke ud af den store D-dag, men så er det jo godt, at man også kan tage på veninde-dates (og her når man heldigvis ofte op på meget højere tal end first date) – både med gode gamle og sprit-nye power-veninder.

Både dengang, som nu, drikker vi rød væske:

date2.jpg

Marlene og Rikke ca. 1984

date3.jpg

Marlene og Marianne fredag aften 2011.

date4.jpg

3 thoughts on “Date – update

  1. Der er et godt stykke fra Slaske til direktørdates, men meget spændende, håber du nyder livet og at gevinsten kommer efter nitten.
    Glæder mig til evt opfølgning..

  2. @ Marianne Enig. Det har været den bedste sommer nogensinde. Godt man også kan date og drikke drinks resten af året.
    @ Anonym Det kan jo være svært at give opfølgning til en anonym. Men der bliver så ikke meget opfølgning på hverken Slaske eller d’herrer direktører – det var nitter, men sjovt var det også, så slet ikke spildt. Mht gevinster så fornemmer jeg en heldig periode under opsejling. Så stay tuned.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *