Det kører i ring

Jeg er begyndt at abonnere på tweets fra Über-Facts. Det er vældigt underholdende overspringshandlinger at læse om alle de ting, man ikke har brug for at vide, men som er sjove og interessante alligevel, og det kommer nok til at gå ud over Jer – kære læsere – i den kommende tid.

Jeg er optaget af at være et så sundt og afbalanceret så menneske som muligt (læs: som jeg gider…), men jeg er løbet ind i et lille problem:

 • People who laugh a lot are much healthier than those who don’t.
 • Chocolate, sex and laughter are all key to a healthy brain.
 • Studies show that men often find funny women intimidating – And are often worried they’ll become victims of her loud tongue.

Okay – det er sundt at grine (og jeg er skide sjov – synes jeg selv, så jeg griner meget – både af egne og andres morsomheder) og det er sundt at være i et parforhold. Men det er skræmmende for mænd at være sammen med en sjov kvinde. Hvem sagde dilemma?

Godt man kan spise chokolade alene…

5 thoughts on “Det kører i ring

 1. Et andet lille fakta twittersite.
  http://twitter.com/FinurligeFakta

  Det er et biblioteksprojekt, som jeg tror bliver ganske godt :-)

  Vil næsten tro at mænd der finder sjove kvinder intimiderende, også vil have problemer med selvsikre, intelligente kvinder og så er det vel en type der ikke er så interessant.

 2. Spot-on! :-) det tror jeg også. Den der har både humor og selvironi – er nok også selv stærk nok til ikke at blive bange for at være dummere ind imellem…

  Og tak for det finurlig tip. Jeg vil straks føle den… Også :-)

 3. Derudover så morer jeg mig meget over de generaliseringer udsagnene rummer. Jeg tror der er noget om snakken, men der er heldigvis nok undtagelser… Ellers må man jo nøjes m chokolade og at grine m sig selv…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *