Drøm!

De mest udbredte typer af mareridt:

– Man farer vild eller bliver væk

– Man bliver forfulgt eller jagtet

– Man falder

– Død

– Biluheld/bil problemer

– At miste sine tænder

Set her.

Jeg har prøvet de fleste, men et tilbagevendende mareridt jeg har, er at miste – ikke tænderne – men håret! Det er rædselsfuldt at drømme, at man bliver skaldet.

Til gengæld er det min drøm at vågne op ved siden af en skaldet (læs: kronraget) :-)

Uha uha. Drømmer jeg eller er jeg vågen…

Hvad er din drøm?

5 thoughts on “Drøm!

 1. ‘MAGTESLØSHED’ er det gennemgående tema for mine onde drømme … Det er helt klart dér ‘uhyggelig’-faktoren kommer ind …. Oomvendt så er den drøm jeg drømmer allermest – heldigvis – præget af KONTROL i så høj en grad, at selv de fysiske love må bøje sig for min vilje:

  – JEG KAN FLYVE!

  Jeg sætter af fra jorden og katapulterer mig selv langt op i atmosfæren. Laver de vildeste styrtdyk deroppefra. Bremser hårdt og lander blødt. Samler fokus og sætter af igen. Navigerer frit og LEGER i luften ….. Noget af det bedste ved denne min yndlingsdrøm er, at jeg (ikke altid, men tit) selv kan ‘kickstarte’ den, når jeg ligger og falder i søvn. Jeg genkalder mig følelsen … fokuserer …. sætter af fra jorden …. Og så er jeg i gang med MIN drøm …….

 2. Havde en drøm i sidste uge, hvor jeg havde tæmmet en stor grå haj og svømmede rundt med den. En af mine gode kolleger kom så ind i drømmen og mindede mig om, at dens natur vil vinde i sidste ende, når den bliver sulten nok.. Øv, første del rigtig god, anden del kedelig, orkede ikke at forholde mig fortolkende til indholdet..

  Drømmer i stedet i vågen tilstand på arbejdet; at jeg er globetrotter der lever af at skrive spændende essays fra eksotiske steder :)

 3. Du må jo bare sørge for at fodre hajen, så den ikke bliver for sulten… (Minder mig om et eller andet… ;-))

  Drømmene msn har i vågen tilstand, ja dem skal man også tage alvorligt :-)

 4. Kronraget er ikke det samme som skaldet. Der menes sikkert ‘glatraget’. Når man er kronraget betyder det, at man kun barberer issen, men efterlader en ‘krans’ eller ‘krone’ af hår rundt om selve hovedet, lidt som en ‘tonsur’ som de katolske munke tidligere yndede at lave. Her var formålet med at kronraget sig, dvs. fjerne håret på issen, at Gud derved kunne se ned i ens sjæl og se, at man havde rene tanker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *