En verden udenfor

Når man har været indenfor dørene i et rigtigt fængsel, som jeg jo har (nb! dog ikke som indsat – thank god) så synes man ligesom man ved lidt om, hvad det drejer sig om. Og En verden udenfor (The Shawshank Redemption) er stadig en god film, men dens virkelighed ligner ikke den jeg mødte, de indespærrede i filmen ligner ikke dem jeg mødte. Selvom filmen prøver kræfter med at antyde alt det barske, så er det nu stadig forherliget. Det var mere nedslående, mindre farverigt, og jeg tror næppe, de kan grave sig ud under en plakat af Rita Hayworth i verdenen indenfor.

2 thoughts on “En verden udenfor

  1. Hej CVA
    Så fik vi lige hævet analysen op på et højere plan. Tak for det. Nu bliver jeg lidt nysgerrig, hvor kender du mon min blog fra? en søgning på En verden udenfor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *