Koldt vand i blodet

Fortsættelse: 

Energitæt mad: eksempelvis havregrød kogt på mælk, smørklat, sødmælk, tandsmør på brødet, A38 (den fedeste) og moden avokado.
Sundhedsplejerskens opskrift, der skal sikre, at Sigurd får nok at vokse på. En opskrift vi dog allerede havde oppe at køre.
Til gengæld sagde hun ved synet af Sigurd, der rullede sig ud og afspillede alle glansnumrene, at hun ikke kunne forestille sig, at der er noget galt med ham, at han formodentlig er ved at finde sin plads på skalaen – i den lille ende af vækstskalaen vel at mærke. Hun ordinerede derfor koldt vand til forældrenes blod, men selvfølgelig også et vågent øje på udviklingen.
Det var jo ikke ligefrem sådan, at vi kan ånde lettede op, men beroligende var det dog at en fagperson kiggede seriøst på situationen og manede til besindelse.

PS. Hun synes, han er god til at ‘snakke’. (Han siger nu: far, av varm, traktor) Det er svært at tørre det smørede smil væk, når ens børn får ros. Der findes ganske enkelt ikke noget bedre.

One thought on “Koldt vand i blodet

  1. Det var godt, at hun kunne berolige jer. Hvor er det flot med hans sprog. Her er Gustav jo ikke alderssvarende hvad angår sproget, men det går fremad og det er vel det som er vigtigst. Jeg tror bare, at han er lidt doven. Nå ja – han er jo også lige under normalen i vægten, men hans far var høj og næsten undervægtig tynd under sin opvækst; så Gustav har det vist ikke fra fremmede. Derudover trives han, er fuld af energi og frække numre :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *