Nødråb

Er du der?

Det er nok, du siger ja.

noedraab2.jpg

noedraab1.jpg

Overmandet af træthed og forgæves søgen efter perspektiv. Nogle dage er nemmere end andre. Søndag kan være træls.

Paradoks: på en og samme tid at kunne sige: aldrig haft det bedre, aldrig haft det værre. Heldigvis er time-fordelingen 70% gode, 30% mindre gode.

6 thoughts on “Nødråb

  1. Er her også – dog lidt fraværende for tiden. Travlhed andetsteds. Har også været det sted du beskriver, på en gang det bedste og det værste – eller nærmere sværeste. Det værste ligger meget længere tilbage, til værelset med de små blå møbler. Godt at blive mere præcis, sværest eller værst er for mit vedkommende langt fra det samme. og Bedst er blevet endnu bedre siden.

  2. Tak og jeg ved du også er der, men har haft brug for at mærke det lidt tydeligere … at jeg ikke er alene. Derfor nødråb.
    Jeg er slet ikke i tvivl om at bedst kan være meget bedre end det der er bedst nu – for mig. Jeg er faktisk heller ikke et øjeblik i tvivl om at være på det rette spor – gudske lov for den vished. Men jeg refererer også til de store udsving mellem sorg, skam, nederlag underskud og så morgenluft, energi og håb.
    Og så det svært at finde en farbar vej gennem uudforsket terræn til tilfredsheden. Den vej kan jeg ikke finde i ensomhed, men i samtalen. Og værst er følelsen af alenehed.

  3. Kære Gud
    Tak. Er du ved at læse hele bloggen igennem? Synes du kaldte dig noget andet lige før. Noget m tosomhed…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *