Overlegen

En rutineret, men desværre også rutinepræget præstation. Kent kan deres kram ingen tvivl om det, og de har jo masser af gode sange at øse ud over publikum, men i aftes leverede de varen med 75 % engagement. Det er vel den fare der lurer, når man har mange års succes bag sig. En lettere overlegen attitude. Eller også var det bare ikke lige i aftes at formen toppede for mine yndlings svenskere.

3 thoughts on “Overlegen

 1. Jeg havde så travlt med at ærgre mig over, at jeg ikke havde taget nogle andre sko på, og pive over mine ømme fødder, til rigtigt at nyde det. Men ét er da i hvert fald sikkert – han synger skidegodt live, ham Joakim (hvis optræden af en eller anden grund fik mig til at tænke på forsangeren fra Depeche Mode).

 2. Hej.
  Jeg så koncerten i december som var rigtig god. Igår mener jeg nu at der var mere nerve og genereelt en bedrestemning, bå de hos publimum men også hos bandet.
  jeg mener de gav sig 95% og at de stort set altid gør det.
  Joakim (forsanger) er en fyr med det såkaldt “starquality” der formår
  at henrykke og opgejle sit publikum.
  det var rart at set-listen var lavet lidt om siden decemner og at visse sange var blevet lidt “down-beatet” så det ikke var en stor genatagelse fra december.
  dette ser jeg som en respekt for publikum. man skal huske at de stadig er på den samme urne som de var i december, og at dette egenligt er en x-tra koncert i den henseende.
  Så 5 ud af 6, helt klart, der var fest og fællesang og ja joakim minder da lidt om David Gahan (depeche mode) men har slet slet ikke samme benarbejde og fysiske udstråling. de herrer har hver deres udtryksmåde, men har edt til fælles at de formår at komme udover scenekanten og at de har hver deres særheder. Joakim ryster foruroligende meget med hovedet.
  Mvh,
  Samin

 3. Altså Lene da…tsk tsk tsk. Næste gang hedder det flade Ecco (eller lignende) sko.

  Samin. Jeg kan kun være enig i at Joakim har karisma ud over det sædvanlige, ellers skrev og sang han ikke, som han gør. Jeg kan ikke sammenligne deres koncert med andre, da det var min Kent-koncert-debut. Men godt at nogen havde en bedre oplevelse end mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *