Weekend med drengene

Mine to wonderboys er netop rejst til deres andet hjem efter en uge hos mig, stilheden efter dem larmer og nydes.

Men sidste weekend havde vi sammen. Vi kørte rutinen og lavede alt det vi plejer i vores weekender … og tog hul på et helt nyt kapitel:

weekend2.jpg

Oddergrisen hilses velkommen. Bliver man nogensinde for stor til at være begejstret for tog? Forhåbentlig ikke :-)

weekend.jpg

Lørdag morgen med iPad

weekend3.jpg

På besøg i  vores nye crib – ja du hørte rigtigt: Vi skal flytte – til havudsigt (det fremgår ikke af billedet men det er der – i den grad). Herom senere. Det er først og fremmest for deres skyld. Så de kan bo med mere plads, tæt på skole, venner, deres far, bedsteforældre, i hver deres værelse. Og jeg har tænkt mig at nyde gevinsten af at de har det så optimalt som muligt – og nyde udsigten.

3 thoughts on “Weekend med drengene

  1. Jeg har bestilt togbilletter og vi glæder os begge to til at se dig og drengene igen :-) Gad vide om jeg kan kende dem, så lang tid siden vi sidst sås, dig med, men dig kan jeg helt sikkert godt kende ;-)

  2. Jeg forsøgte forleden at forklare hvem I er, de husker jer dårligt, men tror især Julius kommer i tanke om det så snart vi ses. Glæder mig :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *