Romantik

Når man får reklamer i postkassen sender det flinke postvæsen det lille omslag med den finurlige titel: ‘Med rundt’ med rundt. Og der kan man i denne uge lære noget om kærlighedens sprog. Og pingviner. Jeg vidste det ihvertfald ikke.

For det første fortæller artiklen, at der flytter pingviner ind i LEGOLAND, og de kommer fra Edinburgh, hvilket i sig selv er en overraskende kombi: Skotske pingviner i LEGOLAND – javel ja.

Nå, men det viser sig, at pingviner er monogame og desuden i besiddelse af en vis flair for romantik. Ikke ulig det vi mennesker går og roder med og drømmer om…

‘Pingviner danner par for livet, men det er kun nogle få måneder om året, de går rundt med hinanden i hånden’  forklarer udstillingsleder Lars Nørholm Jensen, ‘Kæresteriet begynder i februar (måske Valentines dag!!! = supertanke) , hvor hannen finde en smuk rund sten og giver den til hunnen for at fortælle, at det er tid at komme igang med parringen’

Og til slut endnu en skøn detalje. LEGOLAND har fået en lokal stenhugger til at lave den helt rigtige størrelse granitsten til redebyggeriet. DET må da være en dejlig afveksling, hvis man til daglig hugger gravsten… Drømmejob.

Måske kunne der være en forretnings idé for LEGOLAND i, at vi kunne donere pingvin-sten med vores navne, oh hvilken fryd, hvis netop min sten blev valgt til kurmageri. Som at vinde i lotto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *